Doe nu mee aan de winactie en maak kans op een van de 10 dinerbons van 100 euro. Meer info

Losecosan 20mg - Werkt 24 uur tegen terugkomend brandend maagzuur

Veel gestelde vragen

Frequent terugkomend maagzuur betekent dat men meer dan twee dagen per week last heeft van brandend maagzuur. Losecosan is een effectieve behandeling voor frequent terugkomend brandend maagzuur, zonder recept verkrijgbaar bij drogisterij en apotheek. Gebruik Losecosan niet langer dan 14 dagen achter elkaar zonder een arts te raadplegen.

Losecosan werkt 24 uur tegen brandend maagzuur doordat het de maagzuurproductie in de maagwand reguleert. Het bevrijdt je dag en nacht van frequent  brandend maagzuur.

Lees de bijsluiter

Losecosan is het enige receptvrije product dat gebruik maakt van de unieke MUPS® tablet. De gepatenteerde MUPS® tablet zorgt voor snelle opname van de werkzame stof. Losecosan geeft gedurende 24 uur een effectieve remming van de maagzuurproductie.

Omdat Losecosan eerst door het lichaam moet worden opgenomen, voordat het de maagzuurproductie in de maagwand kan remmen, werkt het dus niet meteen om de klachten te verminderen. Het zorgt er echter wel voor dat je daarna 24 uur vrij bent van klachten.
Voel je de brandende pijn achter het borstbeen door omhoogkomend maagzuur? Dan mag je Losecosan combineren met Rennie*: neem eerst Losecosan in en 20 minuten later Rennie. Rennie zorgt voor snelle eerste verlichting, Losecosan voor 24 uur bescherming tegen brandend maagzuur.

* Rennie: niet te gebruiken door nierpatiënten en patiënten die nierstenen hebben. Lees voor gebruik (van Rennie) de bijsluiter.

Het is aan te raden om Losecosan één keer per dag in te nemen, eventueel gedurende een aantal opeenvolgende dagen.

Wanneer de maagzuurproductie uit balans is, kan het nodig zijn om Losecosan gedurende meerdere opeenvolgende dagen te gebruiken om klachtenvrij te zijn, waarna de behandeling gestopt moet worden.

Zijn de klachten na 14 dagen behandelen nog niet verdwenen, raadpleeg dan een arts.

Losecosan is geschikt voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Ook mensen ouder dan 55 jaar mogen Losecosan gebruiken, behalve als er onlangs nieuwe of gewijzigde klachten zijn opgetreden. In dat geval mag Losecosan alleen na advies door een arts worden gebruikt.

Losecosan is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.